Uitleg Talenten Academie

DE TALENTEN ACADEMIE IS UNIEK IN NEDERLAND!

Spelers voor de Talenten Academie worden door Leon (en zijn team) zelf gescout en uitgenodigd voor een intake/ kennismakingsgesprek. Hierna vindt een screening plaats en wordt beoordeeld of de speler kan deelnemen aan de Talenten Academie. Ook voor spelers van de reguliere voetbalschool van Leon Hutten  bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de Talenten Academie.

DOEL VAN DE TALENTEN ACADEMIE:

Talent met talent samen laten trainen om nog sneller een hoger niveau te bereiken en de spelers op te leiden/ begeleiden voor een stage bij een Betaald Voetbal Opleiding (BVO)

WAT BIEDT DE TALENTEN ACADEMIE:

De Talenten Academie biedt haar spelers een zeer uitgebreid pakket aan faciliteiten:
*
Maatwerk functionele techniek
* Loopcoordinatie training
* Kracht -en stabiliteitstraining / conditietraining
* Mentale training o.b.v. een mental coach
* Speler volg Systeem met evaluatiegesprek
* Loopbaan begeleiding

INDIVIDUELE TRAINING:

Talenten Academie Leon Hutten biedt Talentvolle spelers de mogelijkheid zich nog sneller te ontwikkelen door individuele trainingen. Aan deze trainingen zijn extra kosten verbonden informeer naar de mogelijkheden. De individuele trainingen vinden plaats op woensdag en zondagmiddag.

MEISJES ACADEMIE:

Talenten Academie Leon Hutten biedt dezelfde faciliteiten voor meisjes met als doel het behalen van een BVO opleiding. Vele meisjes die tot de  KNVB topgroep behoren worden opgeleid door Leon Hutten. Meisjes uit de KNVB topgroep trainen tussen de jongens in een zo hoog mogelijke weerstand. Daarnaast is gestart met een aparte meidenacademie waarin teams worden samengesteld om competitiewedstrijden mee te gaan spelen.

SAMENWERKING BETAALD VOETBAL OPLEIDINGEN

Talenten Academie Leon Hutten heeft een goede samenwerking met verschillende Betaalde Voetbal Organisaties ( BVO) en diens scouting.
Ook is er een internationaal samenwerkingsverband en zijn er TALENTEN vanuit het buitenland aangesloten waardoor het niveau van de Talenten Academie zich steeds verder blijft ontwikkelen en uitbreiden. Leon Hutten begeleidt en adviseert Talenten in haar loopbaan naar profvoetballer .

BESTE OPLEIDINGACADEMIE VAN NEDERLAND

In september 2014 is Leon Hutten gestart met deze TALENTEN ACADEMIE. Na 3 seizoenen heeft TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN meer dan 120 spelers afgeleverd voor een stage bij diverse  BVO`s waaronder PSV , VITESSE, FEYENFOORD, WILLEM II, NAC , FC DEN BOSCH, NEC en FC DORDRECHT

 

CONCLUSIE

TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN BEWIJST HIERMEE DE BESTE OPLEIDINGACADEMIE VAN NEDERLAND TE ZIJN !!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.