Uitleg Talenten Academie

DE TALENTEN ACADEMIE IS UNIEK IN NEDERLAND!

Deelname aan de Talenten Academie is enkel mogelijk voor spelers met voldoende potentie en of talent. Deze worden door Leon (en zijn team) zelf gescout  en uitgenodigd voor een intake/ kennismakingsgesprek. Hierna vindt een screening plaats en wordt beoordeeld of de speler kan deelnemen aan de Talenten Academie. Ook voor spelers van de reguliere voetbalschool van Leon Hutten  bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de Talenten Academie. Het is ook mogelijk zelf aan te melden, wanneer je denkt , Talent te hebben.

DOEL VAN DE TALENTEN ACADEMIE:

Talent met talent samen laten trainen om nog sneller een hoger niveau te bereiken en de spelers op te leiden/ begeleiden voor een stage bij een Betaald Voetbal Opleiding (BVO)

WAT BIEDT DE TALENTEN ACADEMIE:

De Talenten Academie biedt haar spelers een zeer uitgebreid pakket aan faciliteiten:
*
Maatwerk functionele techniek
* Loopcoordinatie training
* Kracht -en stabiliteitstraining / conditietraining
* Mentale training o.b.v. een mental coach
* Speler volg Systeem met evaluatiegesprek
* Loopbaan begeleiding

INDIVIDUELE TRAINING:

Talenten Academie Leon Hutten biedt Talentvolle spelers de mogelijkheid zich nog sneller te ontwikkelen door individuele trainingen. Aan deze trainingen zijn extra kosten verbonden informeer naar de mogelijkheden. De individuele trainingen vinden  plaats op zondag op de velden van vv Oosterhout. Op andere dagen is het mogelijk individuele training in te plannen in ons eigen soccerhome in Oosteind.

TALENTEN TEAMS

Vanaf januari 2020 is Talenten Academie Leon Hutten gestart met Talenten teams welke deelnemen aan de KNVB competitie.

De Talenten Teams zijn ondergebracht bij SV Capelle in Sprang Capelle en worden financieel ondersteund door Stichting Talent Ontwikkeling.

Deelname aan deze teams is enkel mogelijk voor Talenten van Talenten Academie Leon Hutten.

Doel van de Talenten Teams is om nog sneller te ontwikkelen door 3x in de week samen te trainen en wekelijks wedstrijden te spelen onder leiding van professionele trainers van de TA .

in het eerste half jaar van 2020 leverde dit ondanks de coronacrisis direct een mooi resultaat op: 3 spelers hebben hierdoor de overstap naar een BVO bereikt! Waarvan 1 een internationale transfer: Kiki Vissers - Borussia Mönchengladbach, Jaiz Benjadi - Willem II, Daniël Manschot - FC Den Bosch.

Al onze Talenten Teams bevatten ook Talent volle meisjes.

MEISJES ACADEMIE:

Talenten Academie Leon Hutten biedt dezelfde faciliteiten voor meisjes met als doel het behalen van een BVO opleiding. Vele meisjes die tot de  KNVB topgroep behoren worden opgeleid door Leon Hutten. Meisjes uit de KNVB topgroep trainen tussen de jongens in een zo hoog mogelijke weerstand.

SAMENWERKING BETAALD VOETBAL OPLEIDINGEN

Talenten Academie Leon Hutten heeft een goede samenwerking met verschillende Betaalde Voetbal Organisaties ( BVO) en diens scouting.
Ook is er een internationaal samenwerkingsverband en zijn er TALENTEN vanuit het buitenland aangesloten waardoor het niveau van de Talenten Academie zich steeds verder blijft ontwikkelen en uitbreiden. Leon Hutten begeleidt en adviseert Talenten in haar loopbaan naar profvoetballer .

BESTE OPLEIDINGACADEMIE VAN NEDERLAND

In september 2014 is Leon Hutten gestart met deze TALENTEN ACADEMIE. Na 3 seizoenen heeft TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN meer dan 200 spelers afgeleverd voor een stage bij diverse  BVO`s waaronder PSV , VITESSE, FEYENFOORD, WILLEM II, NAC , FC DEN BOSCH, NEC en FC DORDRECHT

 

CONCLUSIE

TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN BEWIJST EEN VAN DE BESTE EN SUCCESVOLSTE OPLEIDINGSACADEMIE VAN NEDERLAND TE ZIJN !!

Reacties zijn gesloten.