Aanmelden

VOETBALCLINIC LEON HUTTEN

Natuurlijk mag iedereen meedoen aan de clinic zowel jongens als meisjes. Spelers worden ingedeeld in groepjes op leeftijd en/of ontwikkeling. Iedere speler moet op zijn eigen niveau kunnen voetballen waardoor voor iedere speler de training leuk is ! Plezier in voetbal is erg belangrijk en door trainen met kinderen van hetzelfde niveau wordt sneller ontwikkeling bereikt.
Een clinic bestaat uit 12 trainingen van 1,5 uur. De kosten van de trainingen zijn € 15,- per les. Het totaal bedrag à € 190,- wordt voldaan bij aanvang van een clinic.

Op zondagochtend wordt training door Voetbalschool Leon Hutten gegeven op de velden fc Right Oh te Geertruidenberg van 9:30 – 11:30 uur.
Op vrijdagavond wordt training door TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN gegeven op de velden van fc Right Oh te Geertruidenberg van 18:00 tot 21:00 uur. ( Deelname is enkel voor spelers die gescout zijn door Leon Hutten en zijn team. Het is mogelijk op te geven voor een screening)

PRIVETRAINING

Ook is het mogelijk Prive Training te volgen bij Leon Hutten, Informeer naar de mogelijkheden!                                                                                                                                                       

 

Je kunt je aanmelden door het formulier Aanmelding Voetbalschool volledig in te vullen. Geef hierbij aan  voor welke activiteit  je wil deelnemen.

Wil je een voetbalfeestje organiseren? Ook hierin heeft voetbalschool Leon Hutten verschillende mogelijkheden.

Wil je meer informatie stel je vraag via het contactformulier op deze site of stuur een mail naar info@voetbalclinicleonhutten.nl

Bezoek ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/voetbalclinicleonhutten

 

 

Voor meer informatie kun je ook een bericht sturen via:

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.