TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN – THE WHITE BOYS

Binnen 2 1/2 maand weet Leon Hutten een geheel nieuwe jeugdopleiding op te zetten!! Leon weet zich altij te onderscheiden van andere voetbalscholen en zich steeds verder te professionaliseren. In 2014 is hij daarom gestart met een eigen TALENTEN ACADEMIE, uniek in Nederland! Zelf spelers scouten om talent met talent samen te laten trainen nog om sneller een hoger niveau te bereiken. Sinds de start in 2014 met 20 Talenten hebben inmiddels 180 spelers een stage afgedwongen bij een BVO opleiding. Een succesformule dus! Maar ook nu bleef Leon uitkijken naar mogelijkheden om de spelers beter te kunnen begeleiden en nog sneller te kunnen ontwikkelen dmv meer trainen en vaker wedstrijden te kunnen bekijken. Deze mogelijkheid bood zich aan bij The White boys en Sebastiaan Sluimers als initiatiefnemer van dit project .Onder leiding van Leon Hutten als hoofd jeugdopleiding van de White boys krijgen spelers de mogelijkheid om 3x per week te trainen onder Top trainers van de TA en wekelijks wedstrijden te voetballen in competitieverband .Dit alles onder Profclub faciliteiten. De club krijgt een totale make-over. Elk detail telt! Zo wordt de duck-out voorzien van lederen profstoelen. Op de Kleedkamers en douchevoorziening zal menig BVO jaloers worden. Spelers worden voorzien van een compleet kledingpakket van het merk Nike . Daarnaast wordt kosteloos busvervoer geregeld voor elke speler. Spelers worden thuis opgehaald en thuisgebracht. Alle wedstrijden worden gefilmd en geanalyseerd om spelers nog beter te ontwikkelen. Zoals ook nu al bij de TA , is er de beschikking over een mentalcoach , bewegingsanalist en fysiotherapeut. Leon Hutten wil enkel het ALLERBESTE VOOR ZIJN TALENTEN. Dit alles wordt nu mogelijk gemaakt door THE White Boys in Waspik. Binnen 2,5 maand heeft Leon en zijn team hier een jeugdopleiding weten neer te zetten van 0 naar nu 7 jeugd teams alle gevuld met enkel TALENTVOLLE spelers!

15 mei was de KICK OFF! De eerste bijeenkomst met alle jeugdspelers en ouders van THE WHITE BOYS!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.