TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN LEVERT MOOI VISITE KAARTJE AF BIJ FC DEN BOSCH !

Op woensdagavond 20 maart is Talenten Academie Leon Hutten uitgenodigd voor de wedstrijden tegen FC Den Bosch 013 en 014.
We danken FC Den Bosch voor deze gelegenheid waarin spelers van de TA voor het eerst in dit teamverband een wedstrijd speelden in het stadion van FCDB.

Onder toeziend oog van ook de aanwezige scouts van onder PSV en Vitesse die op deze vriendschappelijke wedstrijden waren afgekomen, hebben onze spelers met beide teams een prachtige en strijdvaardige wedstrijd laten zien!

Zo wist onze 013 zich bij 4-1 achterstand terug te knokken naar een stand van 5-5 waarbij in de laatste minuten FCDB toch de winst nog pakte met een eindstand van 7-5. Desalniettemin zijn we enorm trots op onze mannen en dame. Want ook hier heeft onze dame laten zien niet onder te doen voor de jongens en hebben zij samen een metaal krachtig en goed positiespel laten zien.

Hierop volgend werd de wedstrijd tegen FCDB 014 gespeeld. Deze wist onze TA zelfs winnend af te sluiten met een stand van 1-2. Ook hierin was in de beginfase de TA even zoekende maar wist elkaar daarna al snel te vinden en kwam daarmee ook op voorsprong. Het is fantastisch om te zien dat het geleerde in de trainingen in de wedstrijd ook tot uiting kwam. Hoewel de meeste spelers en wederom ook hier een speelster, niet op hun gebruikelijke positie stonden ,wisten zij snel te laten zien waar Talenten ACADEMIE LEON HUTTEN voor staat!

We hebben een mooi visitekaartje afgegeven. Een goed begin voor het nieuwe project wat binnenkort van start gaat. Hierover later meer!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.