JASPER HUIJZER MAAKT TRANSFER NAAR PSV 015

TOP TALENT VAN TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN MAAKT TRANSFER NAAR PSV O15.

Jasper Huijzer werd in 2014 ontdekt door Leon Hutten tijdens de voetbaldagen en opgeleid in het eerste seizoen van Talenten Academie Leon Hutten. Jasper werd uitgenodigd door zowel Willem Ii als NAC . Na een succesvolle stage bij beide clubs koos Jasper om binnen de opleiding van NAC te gaan voetballen. Jasper voetbalt nu 2 seizoenen bij NAC. Naast de trainingen bij NAC volgt Jasper met grote regelmaat prive trainingen bij Leon Hutten.  Leon weet Jasper nog steeds  te prikkelen en verder te ontwikkelen. Ook in de advies gesprekken met PSV is Leon nauw betrokken geweest en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

We zijn enorm trots op Jasper dat hij dit met hard trainen heeft bereikt!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.