Voetbaldagen

FYSIEKE EN CONDITIONELE TRAINING IN DRUNENSE DUINEN

  

In het hedendaagse voetbal heb je meer nodig dan enkel TALENT. Mentaliteit en doorzettingsvermogen is een belangrijke eigenschap om de top te kunnen bereiken.

De fysieke en conditionele trainingen zijn hier dan ook op gericht. Een mooie afwisseling op de reguliere veldtrainingen.
Leon Hutten en trainers dagen je uit! verleg je grenzen en ga tot het uiterste!
Op 4 zaterdagen hebben we een mooi afwisselend programma. De onderdelen zijn gericht op kracht en conditie voorzien van allerlei wedstrijdelementen. Natuurlijk sluiten we iedere training af met een partijspel in het mulle zand.
Doe je minimaal 3 trainingen mee, dan zijn er mooie prijzen te winnen.

De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, jongens /meisjes in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van de voetbalschool.

Ouders mogen de training bijwonen of tijdens de training een wandeling maken in dit prachtige gebied. Natuurlijk kunt u ook genieten van een hapje of een drankje op het terras.

Datum: 6-13-20-27 juni
Tijd: 10:00 - 11:30
kosten: €20,- per training
Aanmelden: stuur een mail naar info@voetbalclinicleonhutten.nl : vermeld hierbij Duintraining en de datums waarop je wil deelnemen.

  

Op 2 mei 2019 organiseren wij weer een leuke en leerzame voetbaldag bij RKDVC te Drunen!

Professionele voetbaltrainers geven jou tips voor het verbeteren van je techniek, balcontrole en passing. Wil je ook een betere voetballer worden?

Naast voetbalvaardigheden word je winnaarsmentaliteit getest in de verschillende wedstrijdelementen. Pak jij die prijzen?

Samen lunchen we tussen de middag en word je gedurende de dag voorzien van gezonde tussendoortjes en voldoende drinken.

 

Pak jij die prijzen?
Schrijf dan nu in!

stuur een mail met je naam , leeftijd en de club waar je speelt naar :

info@voetbalclinicleonhutten.nl

Datum: 2 mei 2019
Tijdstip: 10:00 - 16:00 uur
Kosten: € 35,- inclusief lunch , tussendoortjes en vele prijzen

 

TALENTEN ACADEMIE LEON HUTTEN leverde afgelopen seizoen vele spelers af op stage bij een BVO, waaronder PSV, Feyenoord, N.A.C , Willem II en Vitesse.
 
Vele van deze talenten zijn ontdekt tijdens de voetbaldagen.
Overtuig Leon van jouw TALENT !!
 
Aanmelden, stuur een mail naar: info@voetbalclinicleonhutten.nl
(vermeld hierbij je naam, geboortedatum en voetbaldagen)
 
 
Bezoek ook onze facebookpagina
 

Op 24 en 25 april 2017 organiseerde Voetschool Leon Hutten 2 fantastische Voetbaldagen mede mogelijk gemaakt door de gastvrije ambiance van FC Right Oh. Het weer was ondanks de slechte voorspellingen goed, de felle strijd van de spelers in duellen. Plezier en winnaarsmentaliteit in de verschillende fun onderdelen, het was prachtig om te zien. Partijvormen waarin groot met klein samen knokten. hieronder een fotocollage van heel veel prijswinnaars!

Reacties zijn gesloten.